Kracht en gemak in de tuin? Streuding tuingereedschap!

Ik heb meer met het bijhouden van een website dan van een tuin. Maar er zijn dingen die moeten gebeuren, en lekker in de buitenlucht is ook niet verkeerd! Wat het fijn maakt?

Goede machines en goed tuingereedschap:

Verkeerd of oud gereedschap doet me helemaal de das om. Een grasmaaier met botte messen, een bladhark waarvan een aantal tanden zijn afgebroken en een platte schep als je moet spitten. Dus maar even vragen bij de buurman die weet hoe het werkt en hoe ik zo min mogelijk spierpijn krijg. Een hele reeks tuingereedschap in een stelling, overlegd, gekozen en op maat besteld .
Wat een verschil! Een voorbeeld?

In 1999 kochten wij (Mijn gezin en ik) voor onze paarden wat handige hulpmiddelen. Een daarvan heeft onze paarden overleefd maar was een paar kunststof tanden kwijt. Het was ideaal om gras op te vegen en in de kliko of kruiwagen te doen. Nu hebben we een puinschep, 9 stalen punten en een steel met een handvat waar je hand in past. Ideaal. Met een stalen grashark kunnen we dan weer jaren mee! Op advies van Willem hebben we gekozen voor de ambachtelijke kwaliteit van Streuding, een bedrijf uit onze provincie Groningen!

Streuding tuingereedschap: Machtig en mooi!

Ik heb een hark nodig. Maar die keuze?
Deze modellen kende ik niet, maar ze hebben elk hun eigen toepassingen.
Schop, Drentse schop, bats, ballastschop, spade en nog zo wat, een hele catalogus vol.
Op het rek in de kas staan er maar een paar, alles is gelukkig snel leverbaar!