YES! We zijn Premium DCM dealer

We werken al jaren fijn samen met DCM en dat is beloond: We krijgen een breder assortiment en we mogen ons nu premium dealer noemen.

De sticker krijgt een mooi plekje bij de deur maar dat is natuurlijk voor u niet zo belangrijk! Vroeger dan weleer hebben we de voedingsstoffen voor het voorjaar al in huis, zaadmengsels voor een sterk gazon en natuurlijk een prachtgazon zonder mos.
Wij vertellen u graag wat u het beste kunt doen voor een prachtig gazon en een bloemenrijke tuin of border. Geen tuin of gazon is te klein, voor antwoorden moet u bij Willem Koning zijn.

Als het u te zwaar wordt kunnen wij uw gazon verticuteren en bemesten. Dan heeft u in de zomer een schitterend grastapijt!

zoveel tinten rood, mede mogelijk met DCM
zaden voor bloemen, planten en groenten, meerdere volle rekken!

Wat is DCM?

DCM is een van de meest vooraanstaande ontwikkelaars en producenten van organische meststoffen die zij via een gesprecialiseerd dealernetwerk aanbieden, vooral in Nederland en Belgiƫ. Meer informatie over het bedrijf en de producten voor de betere tuinliefhebber maar ook voor professionals vindt u op hun website!